CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, June 14, 2009

malang..bercampur gembira..

mlm ni, aku still lg standby utk IP migration..dan perut aku asyik wat hal je..huhu..sakit..
badan rasa letih n mengantuk..mata plak rsa kelat..huu..
pg td selesai aku habis kan shift utk IP migration, n disambung plak oleh yazan..
aku drive balik ke rumah..niat mahu tido..itu pon dpt sejam je..kan dh janji dgn nora mau konvoi bersama2 ke rumah abg anas..then, siap2..drive ke Senawang..mengambil En. Faiz..dan menunggu cik nora di sana...sbb nora pon satu company dgn En.faiz..
aku drive dgn penuh yakin sebab mase aku standby , aku dh study google map ke dewan perkahwinan tuh..laju je aku bw kreta..selit n menyelit..at last...sesat....=/
adui la..konon nk tunjuk teror kt nora dgn pasangan die..malu ja...
En.Faiz menjadi co pilot ari ni..sbb aku meng"offer" kan diri..konon nye teror..huhu
dlm kelekaan..actually kekalutan aku..nih memang sifat azali..xboleh nk ubah dh..
aku tnye tukang potong rumput di tepi jalan..arah ke dewan tuh..siap turun lg..ceh..
xsedar handset di ribaan turut jatuh..huhu..
ok..dh tau direction..En.faiz xbagi peluang pd aku lg untuk tunjuk bakat..kekeke..die plak drive..
sampai di dewan..semangat betol aku membawa hadiah yg besar tuh..cari2 hanset xde..
nk di jadikan cerita..hujan turun selebat2nya..aku n Faiz patah balik ke tempat aku jumpe tukang potong rumput td..dlm hujan..cari punya cari..kt tepi jalan raya..sah2 la lesap..kecewa..
mood nk pegi kenduri turun sehingga 50%..siap nangis lagi..risau la..org tuh kol merata..aku yg nk byr..huhu..baju pon dh basah kuyup..adoi..sib xbermake up segala..hikhik..
En.faiz suruh bertenang..ape hal nangis2 nih..sib hanphone murah.tak ralat sgt katanya..huu..kiki...kalo mahal..aku balik rumah terus n sambung nangis aku..kekeke..then, kol celcom careline..barred kan nombor tuh..selamat..

mood kenduri dtg semula..lupa balik pasal handphone yg bukan menjadi milik ku lg...
rmainya kwn2 sekuliah dtg ari nih..dh lama xjumpa..usik2..gelak..kekeke..
tgkap gmbaq n bertukar2 perkembangan terbaru...
then, balik..try telefon lg number aku tuh..ade jawapan!! lelaki yg angkat...
die jumpe tepi jalan kata die..n die xboleh nk pulangkan sbb dia ada keje di KL...
so, die nk jumpa mlm..aku perasan En.Faiz jeling aku semacam je..kikiki..nk jumpa lelaki xkenal..tu pon waktu malam...jgn harap..En.Faiz nih peng"risau" orgnye..ade ke istilah tuh..hentam je la labu....huu..
maybe aku harus terima hakikat..handphone itu bukan rezeki ku lg..
kepada encik yg jumpa tu..maybe niat anda baik..sy sedekahkan saja handphone itu pada anda..
moga2 anda tidak salah guna senarai number2 telefon yg ada dlm hanset tersebut..

then, En Faiz meng"offer" pada aku untuk beli kan hanset baru..aku macam biasa..jual mahal..huhu..jika En.Faiz terbaca blog ini..ingin sy nyatakan di sini...dlm ati sy..sebenarnya sy nakkkk!!!!!!kekekekeke....

to abg anas n pasangan tercinta.."selamat pengantin baru buat anda berdua"..akan ku uploadkan gamba anda kemudian..isteri anda mmg cantik..bukan sy sorg je ckp begitu..En.Faiz sy pon berkata demikian..hihi..

0 comments: