CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 29, 2009

adoi..keletihan..(entri yg agak pjg)

sejak dua menjak nih..TR yang masuk semakin banyak..yazan pon mengadu..dia sakit kepala handle problem yg macam2...hee..

isnin lepas..my mum's bithday..happy birthday mak..sayang mak selalu..
yazan cuti that day..complaint yg masuk mcm2..mcm nk pecah otak pikir..huhu..
then kne standby sampai malam..aku sakit kepala teramat sgt..smpai rse susah nk drive..then, muntah2 segala2..

selasa plak..aku ojt kt MSC Cyberjaya..sakit kepala xhilang lagi..mengapa kah..
sekali penyakit nih datang..dia akan kekal untuk dua ke tiga hari..

ari nih hari Rabu..habis ojt..actually..lari dr ojt..hehehe..just for sambung keje kt ofis yg berlambak n atas dasar simpati dekat yazan yg pening handle sorang2..

for one case, customer dh escalate sampai dato Zam..hai yaa..kasi kalut je la..
for bearer issue..susah betol nk coordinate..asyik ting tong ting tong..bunyi tong kosong..tp xjalan..hu..kte jugak nk menjawab dgn customer..

doket ari nih xsempat nk tutup..sakit kepala menyerang lagi...baik aku balik rumah sebelum kepala aku berdenyut2 masa bawa kereta..huhu..

untuk hari sabtu..rancang nk tgok faiz's last game..sebenarnya..aku xpenah tgok dia main sepjg kami berkwn 4tahun..even main bola keranjang..futsal..football or apa2 la..sbb aku xrajin la katakan..seorg makwe yg xberapa supportive..hahah..last2 dia akan gtau je..die menang..so rancang cm gitu..sbb ini adalah last game faiz dengan On semiconductor..perkhidmatan beliau akan berakhir lagi dua minggu je lagi..atas sebab perletakan jawatan..huu..hala tuju seterusnya masih samar2..tapi kami masih percaya ada sinar yang akan menjelma di sebalik awan2 hitam..cewahh..


opppss..ari ahad lepas..kami pergi seminar kenali potensi diri melalui kaedah metafizik..anjuran Dr. azizan Osman yg famous tuh..so, aku asyik gelak sampai berair mata..apa yg digambar..mmg serupa je dgn aku..hehe..n itulah yg En.faiz dok leterkan kt aku..hehehe..yg xbest..dia ckp..aku sorg yg terlalu byk berfikir..akan memudaratkan kesihatan aku..dan boleh effect otak kalo ikut kajian.boleh dpt kanser otak..takutnya..mintak simpang..huu..solution dia, kne belajar lebih RELAX atau amik mase untuk bercuti dan merehatkan otak..buat masa sekarang, aku xnak fikir masalah lagi..sbb masalah dtg dan pergi..hidup mesti diterus kan..


ok lah..nk balik..nnti tulis entri len..bye..chau chin chau..