CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 2, 2009

sesungguhnya aku xsedar..

hal 1..
semalam aku try nk isi borang utk En. faiz utk jwtn yg ade..mane tahu ade yg tersangkut bukan..
mintak secara random..kemudian tawakal pada Allah..yg tu yg aku fikirkan..dlm borang, die suruh nyatakan lesen yg kte ade..aku pun dh blur..B2, D, C or Z kah..hahah..for make sure, aku terus refer lesen aku..
ALAMAK! lesen aku dh tamat tempoh sejak bulan 4..aku xsedar pon..selama ni.melalui road block..dgn perasaan selamba..tanpa takut or risau..
Bila dh tahu..baru perasaan takut tuh dtg..mengapa cm tuh? itula aku..ble tahu baru rse takut..takut kne saman..huu..tp aku still xrenew lagi lesen aku tuh..xde masa..
cmne nk balik kpg nih..huu..

hal 2..
semalam..angah n En Faiz tnye knapa suara aku lain..xceria mcm selalu..aku kan slalu ckp kuat2 n penuh semangat..org selalu ingt aku seorg yg garang sbb aku ckp penuh semangat or kuat..bukan dgn suara yg manja...alasannya yg selalu aku bagi..aku org UTARA! boleh pakai ke alasan tuh..hee..En. Faiz ckp..aku selalu nk bagi satu supermarket dgr ape aku ckp..n bangunkan housemates ku dgn suara aku..sesungguhnye aku xsedar! mungkin itu satu keburukan..tp itu la aku..

aku sedih..xtau mahu aku cerita pada siapa...ati aku hnya satu..tp aku pecahkan beribu..semua utk bhagiakan org lain..utk puaskan ati insan2 lain yg kusyg..tp yang sakit dan penat..hnya AKU!
ingin aku lari..tinggalkan semua...byk perkara yg ada dlm ati..tersangkut di leher..mencucuk kt ati...adui..sakit!! mungkin aku je yg byk berfikir..hurm..

1 comments:

lia akma

sedih sbb nk tunang n kawin kt Perak..harap mak ayah izin..sbb di situ tempat aku membesar..