CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 10, 2009

Rindu Bertamu..

wah..tajuk entri cm tajuk novel jer..kekeke..
hari ni, aku jumpa dgn ehah..my colleague mse kt ukm..
borak2..cite2..rse lega..
ntah knapa..buat aku sgt2 rindu zaman belajar kt universiti..
ehah,thanks!! bersembang dgn anda buat sy tenang..
ketika ini.. perlukan galakan..bukan kritikan..huhu..
saya rinduuu..sy rindukan ukm..
sy rindukan PGG saya..PGG 6643..maafkan saya..sy dh lama xjenguk anda kt apartmen tuh..
tempat di mana motor sy diparking kan sbb rumah saya xde tempat parking..hee
kita sama2 jatuh..n hampir mati bersama..saya xkan biarkan anda dijual..
sy sygkan anda seperti sy sygkan kreta merah sy..
apa la aku melalut ni..

dh la..

actually..aku rindu zaman aku study sgt2!!! i miss UKM alots!!

10 comments:

Siti Hajar

lia tahun berapa ye kat ukm..hajar pun ukm juga..~2005-2008~ :)

E22E

marilah kita bersama ke pesta konvo ukm tahun ni..yehaaa...

atulhani

ouh, awak UKM ke? UKM bangi ke? hmm.. kita rindu zaman sekolah menengah.. zaman U tak rindu sangat pun. Tapi kalo fikirkan tension masa study, tak sanggup lagi rasanya nak sambung belajar. Teruk betul..

lia akma

siti hajar: hajar,sy tahun 2004-2008..hehehe..sme uni la kte erk..sy kejut..hajar fak mane?


E22E: ze, jom g..nak?=p

atulhani: kak atul, rindu je la..nk blaja balik..xsanggup rsenye..hahaha..
belajar susah2..keje xguna satu benda pon..hee.

fadhilah

nk ikut gi pesta konvo...!!!!
jgn tggal kan saya..!!!

Siti Hajar

saya budak ekonomi..fep.. hari tu bulan ogos kita same2 grad la kan....:)

lia akma

fad: haha..jom la g..=)

lia akma

siti hajar: a'ah, hajar..kte sme2 grad la..hehe.kalo tgok berdepan..ntah2 boleh boleh cam hajar nih..hehehe

^arina^

nape takde org ajak aku pon...
sampai ati....
korg sume slalu tinggalkan aku
;(

lia akma

alala..arina..jom!!!mlm nih last tau..penutup...