CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 12, 2010

Holla..

hello...hello...helloooo..
anybody home??? i'm here..
assalammualaikum...
hehe..blog aku dh jd gua..stalamit merata..keke.sbb lama sgt tggal..
alhamdulillah, selamat sudah tukar template.stil lg faveret kaler**purple**..fuhh.
setelah setahun berhasrat nk tukar..baru rajin nk tukar ari nih.wa.

apa mau cerita yer. Selamat Pengantin Baru buat sahabat2 yg dh menamatkan zmn bujang..
sure bhagia dgn suami baru kan..haha.

sgt byk cerita dlm kepala..smpai xreti nk start dr mana.

semalam, kmi rmai2 g melawat kak Aya dekat KPJ kajang. Sian Kak Aya..menangis dia.
xsangka hanya sebb stress kita boleh lumpuh separuh badan. sapa kata keje kt dlm opis, dok dlm air cond xbahaya. semoga KakAya cepat sembuh. amin. dulu time kt ukm, byk seminar pasal nk handle stress, aku salu pandang sepi jer. nk mengelat sehabis mungkin. kalo bleh xnk pergi dgr. xsangka kan sbb stress, boleh kena stroke.

kepada kak Tini yg selamat melahirkan baby comey..tahniah.=)

kepada zainatun, congrats for the wedding.baju yg simple tp sweet sgt. aku tgh simpan azam nk jahit manik kt baju kahwin aku-aspirasi dr baju kwn aku nih. belajar dr internet je.cantik hasil dia. tp untuk aku yg tgn xberapa nk berseni. xsure la kan.heh.

aku tgh dlm usaha nk buat bunga telor..xtahu lagi hasil die cmna,arap aku xmembazir kali ni.heh.nnti ade org membebel lg.;p tgh buat kelopak bunga satu2.belum dicantum lg.sgt leceh jugak, baru siap satu plastik..sgt lenguh tgn n jari jemari mengulung n mengikat.heh. lenguh wt smbil duduk, aku meniarap, penat meniarap, aku gulung smbil baring. kuat kan ati. wt pelan2.lmbt lagi kan..;)

ahmad faiz. aku rindu, syg kamu**lagu black plak* wink~;p
dugaan dtg silih berganti. saya doakan yg terbaik buat anda.
pendapat kita jugak kdg2 xsama. yg penting kte punya impian yg sama.
anda ada kekurangan, sy jugak ada. yg penting kte ada azam untuk memperbaiki.
Moga Allah makbulkan apa yg kita pinta ari demi ari. amin.
cinta anda smpai mati.
saya selalu tnya pd anda..anda syg sy smpai ble? nnti sy xcomey lg cmne. (sbb dia salu ckp sy comey.xcomey pon. dia sorg jer ckp.heh)
anda salu jwb: cinta selama2nya. selepas mati pon cinta..(jgn mungkir janji k.heh)
moga Allah izin. Moga Allah pelihara kte. Moga Allah cepatkan jodoh kte.Amin.

anda yg lain, doakan sy k..*___*

4 comments:

atulhani

kalau dah jodoh tak ke mana, semoga tabah melalui zaman pertunangan.. saya doakan jodoh kalian berkekalan selamanya... ;)

Siti Hajar

kenapa dah lama update blog? bz ehh..
bahaya juga stres boleh lumpuh..
jeles tgk blog u jadi wane purple (~^)*favourite saya gak*

ShaFiAti

insyaAllah cinta sampai ke akhir hayat..

sungguh semangat lia buat bunga telur..k.su ade gak skill2 nak buat ni..nak k.su tlg ker?
hehehehe

mase kenduri k.su dulu, sume mak buat sendiri..and yg org bg pun byk..mmg meriah bunga telur mase kenduri k.su dulu..leh pilih nak pattern ape..heheheh

Lia Akma

kak atul: tQ2..arap2 cmtu la..amin..

hajar: a'ah busy sket..lg satu xde mood nk tulis blog..keke..kalo mood dtg..baru nk tulis..hehe..a'ah feveret kaler yg sama..=)

kak su: wah syok nya kenduri kak su sbb byk pilihan..hehe.
haha..nk tolg bleh..tp segan la nk menyusahkan..kak su dh la anak kecik lg..keke..xpe, sy wat pelan2 takat mana yg bleh la..;)