CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 3, 2010

ooohh..mengindam saya..

saya xtahu ni mengindam ke apa..cuma kalo sy dpt gigit sekali pon ckup la..
saya cuma nk rasa sket je..jadi la..:)
apa dia??

jambu susu..


bila saya tnya dak2 ofis, sume pon xkenal jambu susu tu macam mana..
kedai buah dekat dengkil pon xde..sy ingt dengkil tuh mcm kmpg..ade la kan..
suami tercinta sy cari dekat MAHA pun xde..
buah ni masa sy kecik..org buang2 je..byk sgt..siap buat jeruk lg..
last2 angah saya jumpa dekat kampung.. tau x brapa harga die skarang..sekilo rm15..
mahal kan..dlu berlmbak2..skrg dh nk pupus kot..alhmdllh..dpt jugak kan buah idaman ni..
cuma ada kt kpg..;p
mlm ni sy nk drive balik kpg..sy sorg je..suami sy keje sabtu dan ahad..
buah jambu susu ni rasa cm dh ade kt dlm mulut dh..hehe..
sy balik kpg jugak sbb sy sy ada appointment dgn perodua esok pg..insurans cermin depan sy dh lulus..so, sy nk balik tukar cermin dpn sy yg retak..
mau tukar timing belt jugak..dekat kajang tukar timing belt cina tu ckp rm400..
kt perodua kamunting rm260 je..

isnin sy dh apply cuti...selasa plak awal muharam..
isnin & selasa suami sy dpt cuti..
it's time for honeymoon..sekejab pon xpe jugak..janji pegi honeymoon kan..
erm..honeymoon or babymoon..??;p
xsempat berjalan pon sejak kawin..asyik g pasar mlm ngn shopping complex je..huhu..

utk isnin&selasa kalo ada pggilan dr opis..mintak ampun la ye..sy xkan angkat..
kalo apa2..msg je la ye..hahaha..;p
nnti tiba2 kne g meeting ke apa..sy mula la xreti nk tolak..xdpt lg sy nk g honeymoon..
bukan senang sy ngn suami nk plan cuti..ble sy cuti..die plak kne keje..huhu..sabtu ahad pon keje.
bila lg nk g honeymoon kan..perut dh makin buncit dh..seluar jeans xbleh pkai..senak kt perut..haha..

okla, bye!:))

3 comments:

atulhani

saya pun tak pernah dengar jambu susu.. hmm kalo kat kampung sy dulu plak, ada jambu batu isi merah, isi dalam tu lembut kalo masak... saiznya macam buah delima.. bulat2..uissh.. kalo sy pregnant n ngidam jambu tu pulak.. haih.. tatau nak cari mana, sebab mmg tak pernah nmpak dah jambu tuu...

Anonymous

Great read! You may want to follow up to this topic?!


ferret insurance

amirul

assalamualaikum..
bini saya pun tgh pregnant & ngidam jambu susu ni. kat kamunting area mana ada? lehla tlg bg contact no org yg jual tu@ org yg tau ktna tmpt tu? amirul
emel to :dream_savers03@yahoo.com