CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 20, 2011

'to do list'



sejak masuk normal..
saya kena buat senarai 'to do list' utk diri sendiri..
dulu masa jd team leader..lebih relax rasanya..
berlist2 kena buat...terima mcm2 order smpai kena list..takut lupa..:(
kalo satu benda yg dia suruh buat...dia asyik tanya progress..
sehari..ntah brapa kali tanya..huhu..

kadang2 benda xbrapa penting..diletakkan seperti TR major outage level 1..
malas bebel panjang..
bak kala rizalman samiun...ini adalah pengorbanan untuk anak..
ooo asfa..ibu sayang kamuuu...

pagi2 kena lapor diri..kalo tak lapor diri pon..kena tonic2 awal pagi..

my to do list hari ni:
1) schedule training 1st level 13
2)compile data utk 1st level tracking. bos mau graph canggih..design terkini..huahua..
3) schedule training test gear
4) schedule english clinic
5)buat schedule LMG attachmnet utk team leader
6) bos suruh arrange OJT untuk agents pas kelas NBW
7) update KCI- sepatutnya hari jumaat je tp hari2 kena update,...huhu

to do list separuh hari..nnti ditambah lagi..escalation pon xsempat buat hari ni..huhu

ntah2 staff 1090 sudah muak dgn training yg terlampau byk dalam satu masa..
xpe la..nk wt cmna..kita yang menurut perintah..
jgn org benci pada sy sudah la..aku cuma arrange jadual...order dr org atasan..
i'm 1090 secretary!!! ;p

list terbaru..sape tau prepaid yg bleh tahan 2tahun..bos suruh saya survey kat kedai..nk bagi team leader satu mobile phone...senang dia nk tepon..senang dia nk escalate..huhu..
nasib la labuuuuu....


asfa..asfa...
asfa..ibu syg kamu...ibu rasa nk resign & jaga kamu ja sbb kdg2 ibu xlarat nak keja...tp...ibu nk belikan kamu baju baru tiap2 bulan..
mainan baru..anak patung baru..kalo ibu xkeje cmne..sian kt abah :(

tggu ibu ye..sok ibu pecut balik kpg..jumpa kamu..ibu rasa nk gila sbb xtgok kamu..huhuhu..