CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 8, 2012

Yeay!

seronok nye..sampai2 opis tgok kereta bos-bos semua tak de..
yahoooo...
boleh la buat kerja dengan tenang,,
tak payah dengar sindir2..x yah nak terima kunjungan yg ntah berapa kali dtg..
xyah nak tgok renungan mata yg tajam..
rasa macam pesalah pulak..

call centre jadi tenang..
aman damai..
semua staff happy..;p

semoga bos-bos murah rezeki..
cepat naik pangkat.. :)

ok..tak yah nak happy sgt aku ni..
ada 6 to do list untuk hari ni..
baru siap 3 out of 6..

busy plak hari ni..xbleh bergosip..
oppsss..bulan puasa kotttt ;p


Monday, August 6, 2012

Servis kereta

Byk plak kne tukar...
Ayooooo...:'(
Duit pon kurang..


Thursday, August 2, 2012

Jom!!!!


Tak suka!

Pergi.....
Balik.....
JEM!!!!!!

hai...benci!


Apa yang diharapkan dh dpt...Tapi...

Semalam attend satu interview..
Sangat nervous sampai bangun pukul 3 pagi and study pasal NGN..
Smyg hajat dan berdoa smoga dipermudahkan..
Almaklum xpernah attend temuduga..
Mase masuk TM dulupon, interview bodoh-bodoh je..haha
Then, the result positive..
Yeay!
Tapi saya tolak..sedih oo..sbb post yang sy nak di taiping dh di swap internally.
Saya dpt post di KL juga..huhuk..
Tadi by phone, saya ckp sy tak boleh terima post ni..sbb takut tak boleh bagi fully commitment.
Even dia bg masa fikir smggu tp keluar je dr hall interview, mcm nekad taknak..
Keje kne travel2..tggalkan penghibur lara..ibu tak sggup la..
Mungkin rezeki masa depan di tempat lain..
Siapa tahu kan..