CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 8, 2012

Yeay!

seronok nye..sampai2 opis tgok kereta bos-bos semua tak de..
yahoooo...
boleh la buat kerja dengan tenang,,
tak payah dengar sindir2..x yah nak terima kunjungan yg ntah berapa kali dtg..
xyah nak tgok renungan mata yg tajam..
rasa macam pesalah pulak..

call centre jadi tenang..
aman damai..
semua staff happy..;p

semoga bos-bos murah rezeki..
cepat naik pangkat.. :)

ok..tak yah nak happy sgt aku ni..
ada 6 to do list untuk hari ni..
baru siap 3 out of 6..

busy plak hari ni..xbleh bergosip..
oppsss..bulan puasa kotttt ;p


1 comments:

Dewi Aja

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)